Mies ottaa homo suihin mies sängyssä

mies ottaa homo suihin mies sängyssä

Jaana tarrasi käsillän kiinni patjan reunoista, koska olo oli niin mahtava. Pudistin nopeasti pätäni vasten hänen häpykumpuaan ja kurkistin nähdäkseni hänen ilmeensä. Jaana suuteli Jannea hymyillen, sanoen Siinä ei ole mitän hävettävä Janne, Jaanalle olivat jäneet latautuneet paineet vartaloon, mutta hän tiesi, että tänä yönä hän ei niistä päsisi. Samalla, kun Janne oli katsellut Jaanan vartaloa, oli Jaana tutkaillut Jannen vartaloa. Jaana kyllä oli kuullut tuon Jannen sanoman selityksen ennenkin, mutta tiesi sen vain olevan kylän nuorison keksimä pilkkaava vitsi Jannesta siitä Janne olikin saanut lisänimen Munapä. Hän jä makaamaan Jannen pälle puoliksi, suudellen Jannea ja hyväillen Jannen vatsaa, sanoen Tätä meidän täytyy harrastaa useamminkin. Hän tarttui pakaroistani kiinni ja rupesi ohjaamaan liikehdintäni. Jaana painaa aluksi vain kuuman terskan sisänsä ja nostaa hieman. Mies massutti änekkästi Jaanan hilloviivaa tämän lanteista kiinnipitäen, Jaanan samalla painaessa hänen pätän voimakkaammin vasten itseän.

Suuaukolle pästyäni, Jaana kuiskasi Älä sitten tule sisäni. Verhojen välistä aurinko valaisee myös osan Jannen vartaloa, särestä olkapähän. Janne aloitti hellästi hieroa Jaanan suloisinta kohtaa eli häpyhuulia. Se on isäni syy, koska törkkäsi kyrvällän mua pähän, kun olin vielä äitini mahassa. Kun Janne on jotenkin ymmärtänyt kuulleensa värin, selittä hän Jaanalle Ei ole minun syyni, että olen tällainen munapä. Bileiden lähestyessä loppuaan Pekka tuli luokseni pienessä sivulaitasessa selittämän innoissaan, että: Nyt kävi Matti hyvä flaksi ton Liisan kanssa! Jaanan hiukset laskeutuvat hänen märkä selkänsä pitkin melkein peppuun asti. Jannen hieroessa varovasti Jaanan vakoa, huokasi Jaana ja nosti hieman lantiotaan ylemmäksi, Jaanaa halutti niin paljon ja Jannen käsi tuntui hyvältä.

Janne laski jonkun itikan kädestän kukkapenkkiin ja harppoi sisän saunamökkiin. Jaanalla on pitkät vaaleat hiukset, jotka ylettyvät yli puoleen selkän. Otin kullistani kiinni ja lähdin liuttamaan sitä pitkin hänen trimattua kiitorataansa kohti hänen pillunsa suuta. Kipitin nopeasti Pekan huoneeseen niin hiljaa kuin mahdollista ja suljin oven perässäni. Jaana kiihdyttä tahtiaan ja hänen hengityksensä on hyvin nopeaa. Tätä täytyy harrastaa useammin, niin näen Jannen lempeän hymyn, eikä tässä keinossa ole valitettavaa, sen verran hyvin Janne tekee tämänkin homman. Tie kulkee vasta niitetyn pellon ohi, Janne nuuhkii heinän tuoksua, eikä pidä kiirettä. En saanut edellisillan tapahtumia ja Jaanaa mielestäni. Tällä välin Jaanakin oli noussut pöydästä, kun Janne jo asetteli patjaa lattialle.

Jaana näytti kerrassaan upealta seistessä siinä pelkissä mustissa stay up sukkahousuissa, korkokengissä ja silkkisissä rintaliiveissän. Unelmoin susta just ennen kuin tulit huoneeseen, vastasin innostuneesti ja jäin katsomaan häntä. Nyökkäsin ja lähdin hiljaa työntymän hänen sisänsä. Jaanan peppu on kiinteän pyöreä, hänen jalkansa on pitkät ja hoikat. Janne jatkaa liikettä ja samalla katselee Jaanan kasvoja, joista näkee, että Jaana pitä siitä mitä Janne tekee. Hyväile niitä hellästi Jaana saa sanottua himokkaana ja niin Janne hyväilee Jaanan rintoja, niin hellästi kuin osaa.

Saunamökki on jaettu kahteen osaan, saunapuoleen sekä oleskelupuoleen, jossa on kaksi erillisistä nukkumissyvennystä, joiden eteen saa verhon vähän edes jotain yksityisyyttä. Voi kyllä, teit oikein hyvin, Jaana vastasi hengästyneenä. Jaana on monen päiväuni. Sä Janne voisit katsoa vähän, että onko piha-alueella mitän siivottavaa, järjesteltävä ja veneen voisit käntä sekä tarkistaa laiturin kunnon. Se tuntuu jo niin hyvältä, että Jaana melkein jo häpeä.

Sitten hän hieman epäröiden kosketti minua ja totesi hiljaa Ethän sä enä mikän pikku poika olekaan, karvatkin kasvaa. Tänäkin kesänä rippileirikausi on alkamassa ja leirikeskukseen on pyydetty kaksi henkilöä muutamaa päivä etukäteen järjestelemän paikkoja. Tos on avaimet, mee vaan meille, voit nukkua mun sängyssä. Ja käntyi heti poispäin Jannesta. En vastannut mitän, vaan jatkoin hänen kaulansa pussailua. Mielessäni kävi, että oon kyllä aika paska jätkä ja aivan sairas pervo siis kuka makaa alasti kaverinsa sängyssä runkkaamassa, unelmoiden seksistä tämän äidin kanssa? Hänen ilmeensä kertoi hänen tajunneen minun nähneen tai kuulleen jotain.

Pättä hän mennä katsomaan mihin Janne on nyt unohtunut lorvailemaan. Näin himon leviävän hänen kasvoilleen ja tunsin jälleen kovettuvani. Jaana ei aikaile ja huokauksien seasta sanoo Janne olet ihana, tämän jälkeen kumartuu yhä alemmaksi, pitäen Jannen olkapäistä kiinni. Jännittyneenä hiivin lähemmäksi ja kurkistin varovasti sisän. Peräkylä on pieni maalaiskylä, jossa kaikki tuntevat kaikki ja paikallinen parturi pitä huolen, että kaikki myös tietävät kaikki juorut mikän ei pysy salassa. Jaana oli mennyt saunamökille ennen Jannea, nyt hän näkee ikkunasta kuinka Janne tallusti kohti saunamökkiä tuttuun tapaansa suurin askelein. No joo, kyllä kiitos, mumisin nolona. Janne varmaan pitä näkemästän, koska hän taisi hymyillä enemmän, ainakin silmät kertovat sen.

Jaana katsoi Jannea hymyillen ja mietti Muuttuisiko Jannen ilme, jos tietäisi ettei mulla ole paitulin alla edes alushousuja, ja hörppäsi teetä. Vai sillä lailla vai tykkätsä katsella kun muut harrastaa seksiä. Jaanan ratsastaminen oli ollut niin himokkaan rajua, että Jannella oli ollut vaikeuksia olla laukeamatta, paineita oli syntynyt. He olivat kuuluisassa lähetyssaarnaaja-asennossa, jota kutsutaan myös joissakin yhteyksissä avio-asennoksikin. Jaana on Jannen alla, hän katselee Jannea, joka on hänen pällä, vahvoihin käsiinsä nojautuneena. Janne huokaa ja painaa kalunsa aivan tyveen asti Jaanan sisän. Mut onkse sun yövieras vielä tällä?, jatkoin, tajuten samalla vahingossa paljastaneeni, että olin nähnyt tai ainakin kuullut heidän edellisillan panopuuhista. Voi poika kulta, oletko aikaisemmin ollut naisen kanssa?, hän kysyi ja silitti poskeani.

Mies ottaa homo suihin mies sängyssä - Shemale Big Gay

Ja eikun iltapalalle mietti Jaana, katsoen itseän peilistä. Jannen suuri terska paljastuu kokonaan, näky saa Jaanan vaon kostumaan. Jannella tosiaan olikin jo taas paineita, vaikka olikin illalla pässyt edellisen kerran tyhjentämän kiveksensä. Saunamökki on usein leirien valvojien mökkinä, sillä se on vähän suurempi kuin muut mökit ja hitusen paremmin varusteltukin. Nousin sängylle istumaan ja aloin hellästi suudella hänen kaulaansa takaapäin. Janne on yöllä käntynyt selälleen. Kahvittelun jälkeen Jaana ehdotti Jannelle Mennän uimaan. Janne on saavuttanut olotilan mitä hän ei ole ennen kokenut ja se olo vain paranee, mitä kovempaa hän pumppaa Jaanan tiukkaa vakoa. Saatuaan teet juotua, Jaana kysyi Janne, oliko tänän kiva päivä?, Janne nyökkä. Jaana joutui katsomaan myös hieman Jannenkin perän. Jaanan jatkaessa pumppausliikettä, Janne hellii Jaanan rintoja. Jaana tulee taas autolle hakemaan tavaroita, katsoo nurmella makaavaa Jannea ja sanoo hänelle Kun ehdit siitä, niin otapa tuo iso laatikko ja kanna sisälle. Jaana toivoo mielessän Toivottavasti Janne kestä nyt pumppausta pidemmän aikaa, koska Janne sai jo enimmät paineensa purettua illalla, niin varmasti hän kestä nyt paremmin. Päskysetkin ovat mielenkiintoisia, niiden lentokuvioita hän seurailee, katsellen taivaalle. Jaanallahan on tietenkin suurempi ja hikisempi työ, mutta onhan Jannestakin hyötyä, varsinkin, jos voimaa tarvittiin. Jaana painaa jälleen, nyt menee jo puolet kalusta, hän pysähtyy, kunnes antaa kalun sujahtaa sisänsä kokonaan. Janne tuntee yhä kuinka Jaanan vako supistelee. Jaana pistä jalkapohjansa lattiaa vasten ja Janne pitä hänen lantiotaan ylhällä. Paituli ei enä verhonnut Jaanan kurvikasta vartaloa. Jaana yllättä nyt Jannen, kysyen Katseletko sä nyt mun kiinteitä rintoja?, Janne ei ehdi vastata, kun Jaana jo jatkaa hymyillen Kohta saat hyväillä niitä. Jaana kuulee kuinka Jannen hengitys muuttuu tiuhemmaksi, samalla hetkellä Jaanan kasvoille leviä himokas hymy, koska hän tuntee ihoaan vasten, kuinka Jannen kalu jäykistyy heidän välissän.

Lukijan kommentit

Kirjoita Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *