Intiimi hierontaa thai hieronta homo lahti

intiimi hierontaa thai hieronta homo lahti

Avoinna: ma - pe 9-20, maksu käteisellä (lähellä automaatti) tai korteilla (Pankki, Visa, Electron, Master, Maestro). Vetäjänä toimii Teemu Vuorinen. Jalkapohjassa käytetän myös apuna hieronta tikkua pisteiden paineluun. Nyt kaikki Uudenvuoden lupauksia lunastamaan! Jalkahieronnassa yhdistyy aasialainen hierontatekniikka ja vyöhyketerapiapisteiden käsittely. Nouda vastaanotostamme ystävänpäivä liikuntalahjakortti. Mustaakin mustempana perjantaina, kLO 10-18 puhelimitse tehdyt ajanvaraukset,.11.-.12.2017 VÄliselle ajalle (La-Su 10-18, Ma -Pe 9-20). Iatros on kreikkalaisten nimitys antiikin parantajille, jotka hoivasivat potilaitaan olemassa olevan luonnonläketieteen ja fysiologian oppien avulla. Hierontaa asiakkaan ehdoilla, maksutapa: Käteinen tai pankkikortti, klassinen hieronta 30 min.

Käytettävissä tarpeen /tilanteen mukaan. #liikkumiseniloa #leticliikuntakeskus #gym #gymlife. Lahjakortit voit lunastaa myös Letic Liikuntakeskus palvelutiskiltä(ark. Ohjelmantoimittajamme on työstämässä parhaillaan uutta versiota ajanvarausohjelmassa ja se on julkaisuvalmis pian. Lue lisä, palvelut, klassinen Hieronta, klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, joka kohdistuu pehmeisiin kudoksiin eri hierontaotteiden muodossa. Nyt sinulla on siihen loistava tilaisuus! Sillä välin unohtuneen salasanan tilalle voi pyytä uuden suoraan meiltä sähköpostilla osoitteesta (it).

NaistenpÄIVÄN kunniaksi naisille,koko loppuviikon tarjous! Tällä viikolla lunastetut hierontalahjakortit jopa -38 hintaan! Olipa vaivanasi sitten mikä tahansa kireistä hartioista ja kivistävästä ohimosta urheilun tuomiin lihasrasituksiin, Hierontaiatros auttaa. 40) 'Tehohieronta' 90 min. Arvomme liput parhaan Leticillä otetun saliselfien ottaneelle. Helle chillailu jumit auki alennettuun hintaan! Tägä kuvaan #leticliikuntakeskus arvonta suoritetaan.10 #gymlife #nfe2017 #gorillawearfinland #skipnutrition 09/14/17 tadaaa!.Loppuviikon (pe-su) vapaat hieronta-ajat, nettivarauksella 25/h! Yritys- ja kotikäynnit sovitaan erikseen, lahjakortit, varaukset soittamalla (mielellän soittopyyntö tekstiviestillä tai s-postilla.

Muistakaa pitä huolta itsestänne ja toisistanne - kaveri mukaan ja kehonhuoltoasiat kuntoon! Tänän alkaa avoimet ovet, koko viikon liikunnan iloa ilmaiseksi. Vello Hieronta ja hyvinvointipalvelut Lasse Kulmalahti erittÄIN HYVÄ naistenpÄIVÄ! Lahja oikeuttaa ilmaista treeniä viidelle päivälle. Jalkahieronnassa käytetän hierontaöljyä ja kylmägeeliä, jotka auttavat jalkoja laukaisemaan jännitystiloja ja rentoutumaan.

70) /kulmalahti Suoritan aina hierontaan tuleville ensikertalaisille koko vartalon sekä mahdollisten asento-/ liikerata poikkeamien kartoituksen. Motivoidu ja aloita treenisi nyt uudella otteella ja tiesithän että voit maksaa PT-pakettisi myös osissa! Suurin osa ihmisistä tiedostaa venyttelyn tärkeyden omalle hyvinvoinnilleen, mutta kokee sen suorittamisen vastenmieliseksi ja tylsäksi. Puolihieronta/ 30/kpl (40) 4 x rjakortti/ 100! NYT ON JÄrjetÖN tarjous! Tuomas.00-20.00 Bodystep - Mirka Vello Hieronta ja hyvinvointipalvelut Lasse Kulmalahti Loppu syyskuun ja lokakuun hieronta ajat avattu.

Uudessa versiossa tulee olemaan mukana myös Unohtuiko salasana -toiminto asiakkaille. Tule noutamaan ystävänpäivälahjan vastaanotolta.2. TÄMÄ lysti EI maksa sinulle YHTÄN MITÄN! Myös hieronta parantaa aineenvaihduntaa, poistaa nesteitä ja virkistä oloa. Ajankohtaista, hierontalahjakortti on joulun paras lahjaidea marraskuu 30, 2018, läheiselle tai tuttavalle, kummille tai mummille. Letic Liikuntakeskus Nyt voit voittaa itsellesi liput Nordic Fitness Expo-messuille 7-8.10.

Thai - hierontaa: Intiimi hierontaa thai hieronta homo lahti

Yksittäiselle aktiiviliikkujalle ennakoivaan- ja ylläpitävän lihashuoltoon, henkilökohtaiseen käyttön -Kortti sisältä 200minuuttia hierontaa (norm. Klo 11-12 Janka Lehikoinen ohjaa ja opastaa pakaratreenin Kannustetaan toisiamme kohti tavoitetta Letic Liikuntakeskus Onko motivaatio hukassa? Facebook ei ole osallisena arvonnassa, palkinto noudetaan vastaanotostamme. Mennessä tehdyt hieronta-ajanvaraukset ensi viikolle (Myös viikonloppuajat tarjoushinnoin! Aina ei toki tarvitse olla mitän vaivaakaan, hierontaan voi tulla myös vain rentoutumaan ja rauhoittumaan. Yksittäiselle aktiiviliikkujalle jatkuvaan ennakoivaan- ja ylläpitävän lihashuoltoon, henkilökohtaiseen käyttön -Sisältä 200 minuuttia hierontaa/kk -Tarpeesi mukaan käytettävissä, eli ajanvarauksellisesti yhteensä 4 tunnin hieronta-aikoina valintasi tai vaikkapa mukaan (minimiaika 30min/krt) -Kortti on voimassa 6kk ensimmäisestä kortin käyttökerrasta lähtien. Vielä ennätät lunastamaan tunnin hierontalahjakortin hintaan 35 (norm.40).kortti voimassa asti. Soita ja varaa omasi NYT! Muistathan tilata lahjakortit postitoimituksina hyvissä ajoin ennen joulua huomioiden postin kuljetusajan ja mahdolliset joulupostiruuhkat.

Hieronta, turku: Intiimi hierontaa thai hieronta homo lahti

Tarvitsemasi numero ON TÄSSÄ lasse 11/22/17, nyt niitä saa!.Paljon kysyttyjä sarjakortteja hierontaan. Kerran viikossa tunnin hieronnassa puolen vuoden ajan ( norm. Hieronta/Lahti, nYT ON JÄrjetÖN tarjous! Olen Kaisa, opiskelen. #hieronta #lahti #lahes #laune #äitienpäivä #äiti #mitälahjaksi #lahjakortti #äitienpäivälahja #rentouttavaa.

Intiimi hierontaa thai hieronta homo lahti - R J, hieronta

Tarvitsemasi numero ON TÄSSÄ lasse. Ajanvaraukset: - puhelimitse : tai ylläolevasta linkistä tervetuloa! Single- kortti hintaan 120, sästä -25! Letic Liikuntakeskus, lahden kisaviikonlopun kunniaksi kilpaillaan kuntosalikorteista, letic arpoo Kuntosalikortin kuukaudeksi sinulle ja kaverillesiKenen kanssa jakaisit liikunnan iloa niin kuntosalilla kuin ryhmäliikunnoissa Tykkä kuvasta ja kommentoi! Klassinen hieronta, klassinen hieronta, klassinen hieronta, joka. Ilmottaudu mukaan.4 järjestettävän treenien kick off päivän! #liikuntakeskusletic #lahti #laune #massage #open #tervetuloa #hieronta #lahes #olenopea #befast Vello ajanvaraus HOX - HOX! Hinnat 30 min 37 45 min 47 60 min 57 90 min 77, yhteystiedot. 160 ja on tarpeesi mukaan käytettävissä.eli ajanvarauksellisesti yhteensä 4 tunnin hieronta-aikoina, valintasi tai vaikkapa mukaan (minimiaika 30min.) -Kortti on voimassa 2 kk ensimmäisestä kortin käyttökerrasta lähtien. Osta omasi tilaamalla kortti sivuiltamme kotiisi postitse tai käy noutamassa ne suoraan Hierontaiatroksesta hierojiltamme. 1040 ) Muistakaa pitä huolta myös itsestänne kehonhuoltoasiat kuntoon! Perjantain (25.11.) aikana tehdyt 'puolihieronta'-varaukset viikolle 50 vain 25 / 50 min! Hierontalahjakortti sopii lahjaksi kenelle tahansa, sillä se sisältä toivotuksen hyvästä olosta sukupuolitautitestit helsinki homo bb kalu ja rentoutumisesta joulun kiireiden jälkeen. Juhannuskukkulan Hierontapalvelu, köydenpunojankatu 9B, 20100, Turku, FI. Letic Liikuntakeskus, joko olet hakenut ystävänpäivälahjan kaverillesi maksuttomiin treeneihin Leticille?

Lukijan kommentit

Kirjoita Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *